in

Το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με την ευκαιρία της 8ης Μάρτη – Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας – το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου απευθύνει σε όλες τις γυναίκες θερμό χαιρετισμό και τις καλεί να ενταχθούν στα συνδικαλιστικά όργανα και να εντείνουν τον αγώνα τους μέσα από αυτά. Η 8 Μάρτη καθιερώθηκε  ως διεθνής ημέρα της γυναίκας, για να θυμίζει κάθε χρόνο σε όλες τις εργαζόμενες γυναίκες του κόσμου,  ότι ο τρόπος για να αλλάξουν τη ζωή τους είναι οι αγώνες και  η συλλογική πάλη μέσα από τα συνδικαλιστικά όργανα.
       Η 8η  Μάρτη αποτελεί ορόσημο συλλογικής δράσης των γυναικών. Σηματοδοτεί τους διαχρονικούς αγώνες για ισότητα, κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη, για ειρήνη – αλληλεγγύη – δημοκρατία.  Η 8η  Μάρτη αποτελεί αφορμή για να αναδεικνύονται πιο έντονα τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα των γυναικών, αφού είναι από τις ομάδες του πληθυσμού που πλήττονται περισσότερο όσο αφορά την ανεργία, τις απολύσεις, την καταστρατήγηση των ελευθεριών και των εργασιακών τους δικαιωμάτων. 
 
         ΙΣΟΤΗΤΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
                                    Οι γυναίκες διεκδικούν το μέλλον που τους αξίζει.!
                                                               Το Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                            Εμμ. Πεπόνης Εμμ. Κοκολάκης