in , ,

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας θα ολοκληρωθεί, με κάθε τρόπο [audio]

Τη διαβεβαίωση ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, που έχει οριστεί για σήμερα, θα πραγματοποιηθεί και θα ολοκληρωθεί εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.
Με αφορμή την ένταση στην πρόσφατη εκδήλωση -που δεν ολοκληρώθηκε- στη Νεάπολη για τις ΒΑΠΕ ο Δήμαρχος ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι «θα αντιμετωπιστεί πιθανή ένταση που τυχόν θα προκληθεί στην συνεδρίαση του οργάνου από παριστάμενους πολίτες και εκπρόσωπους φορέων, που είναι αρνητικοί στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών.
Στην εκδήλωση της Νεάπολης αποδείχθηκε ξεκάθαρα ότι ήταν στημένο από διάφορους να μην ολοκληρωθεί η εκδήλωση αυτή και να μην ακουστούν οι όποιες απόψεις των ομιλητών αν και δεν θα στερούσε κανείς την δυνατότητα σε κανένα να εκφράσει μετά τις ομιλίες τις δικές του απόψεις.
Όπως και να έχει, το Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθεί να πάρει απόφαση για τις δύο αυτές επενδυτικές προτάσεις της περιοχής μας. Στο Δημοτικό Συμβούλιο δε μπορεί κανείς να παρεμβαίνει και να διακόπτει, στο σώμα υπάρχουν κανόνες που θα πρέπει να τηρηθούν. Αν τώρα χρειαστεί να κάνουμε και κάτι άλλο για να επιβληθεί η τάξη, δυστυχώς θα υποχρεωθούμε να το κάνουμε». είπε και στην ερώτηση αν εννοεί ακόμα και την παρουσία αστυνομικής δύναμης στην αίθουσα είπε πως αυτό δεν το επιθυμεί κανείς και ότι την εξέλιξη ανάλογα με την κατάσταση θα την κρίνει ο πρόεδρος.
 
[danger]ακούστε εδώ[/danger]

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ