in ,

Το ΓΝΑΝ είναι ασφαλές νοσοκομείο όσο πόλεμο και αν δέχεται

Την αγανάκτηση και την πικρία του εκφράζει ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΓΝΑΝ γιατρός Hani Shaker Masud  για τις μεθοδεύσεις μερικών ώστε να φανεί το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου σαν ένα κακό νοσοκοεμίο. Ο ίδιος σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:
“Έχω την ανάγκη να εκφράσω την λυπη μου για το  ρεπορτάζ της Κρήτη TV που αφορούσε το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου :
1) Η εμφάνιση της τηλεόρασης ακριβώς μερικές ώρες μετά από την απομάκρυνση του διοικητή του νοσοκομείου δεν ήταν τυχαία, αλλά σκόπιμα . Αν το ρεπορτάζ είχε γίνει πριν από την απομάκρυνση του διοικητή, θα έλεγα μπράβο, όπως έγινε τώρα την θεωρώ άνανδρη πράξη από αυτούς που την οργάνωσαν και που είναι σίγουρα μέσα από το νοσοκομείο.
2) Παρουσιάστηκαν προβλήματα χρόνων σαν να ήταν χθεσινά
11 15 12 hani
3) κάποιοι πιστεύουν ότι είναι άνω του νόμου και μπορούν να ανοίξουν το νοσοκομείο σε όποιον θέλει να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο χωρίς την άδεια της αρμόδιας υπηρεσίας


4) από την συνέντευξη που έδωσα παρουσίασαν μόνο το 25% δηλαδή εκεί που κάνω κρητική και μόνο


5) δηλώνω σε αυτούς που φέρνουν την καταστροφή ότι το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου ήταν είναι και θα μείνει ασφαλές για τους ασθενείς, θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο ασφαλές άμεσα και χωρίς έξτρα χρήματα, που σίγουρα τα έχει ανάγκη, αν κάνουνε σωστά τη δουλεία τους.


6) τέλος δεν στηρίζω κανέναν αλλά λέω τα θετικά και τα αρνητικά ευθέως .