in , , , , ,

«ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ»

4ο Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου.
Από την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου έθεσε ως στόχο την διαμόρφωση της αυλής του σχολείου μας ώστε να αναβαθμιστεί αισθητικά, λειτουργικά και παιδαγωγικά και να μετατραπεί σε ελκυστικό μέσοαγωγής (διδασκαλίας, μάθησης, ψυχαγωγίας) και πάντα με περιβαλλοντική συνείδηση.
Η υλοποίηση  της δράσης αυτής ολοκληρώθηκε μετά από μία σειρά εργασιών και επιμέρους δράσεων όπως:
τοποθέτηση  συνολικά 110 τμ με συνθετικό χλοοτάπητα στην κάτω αυλή ώστε να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί των παιδιών λόγω του επικλινούς επιπέδου και της τραχιάς επιφάνειας που υπήρχε, βαφή εσωτερικών τοίχων του προαυλίου με χαρούμενα χρώματα, δημιουργία τοιχογραφίας στην πάνω αυλή με θέμα τα στρουμφάκια, τοποθέτηση ενός επιπλέον προστατευτικού κιγκλιδώματος σε τοιχίο στην πάνω αυλή για θέμα ασφάλειας,
27 5 16 νηπ 2
φύτεμα λουλουδιών- καλλωπιστικών φυτών- δημιουργία βοτανόκηπου όπου συνεχίζοντας το εξαιρετικό παράδειγμα των εκπαιδευτικών του σχολείου μας με την κατασκευή λαχανόκηπου και δεδομένου ότι η αυλή μας δεν διαθέτει κήπο, ο σύλλογος γονέων φύτεψε τους τοίχους της αυλής του σχολείου! Κατασκευές από σωλήνες PVC και παλέτες διακοσμούν τοίχους της αυλής μας.
Τα μέλη του Συλλόγου μας, περήφανοι για το αποτέλεσμα, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά:
Τον γεωπόνο Κων/νο Φασουλάκη με την εταιρεία ΑΦΟΙ ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ στο Γάζι Ηρακλείου και τον Γιώργο Φιλιππάκη με την εταιρεία ΦΥΤΟΠΗΓΗ στον Άγιο Νικόλαο που ανέλαβαν να υλοποιήσουν τις ιδέες του συλλόγου μας και η αυλή μας πραγματικά απέκτησε λειτουργικότητα και αισθητική.
Την Ηρώ Πρατσινάκη και την εταιρεία ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗ ΑΕ που δώρισε στο Σύλλογο μας  30μ. σωλήνες PVC για να υλοποιήσουμε την πρωτότυπη ιδέα φυτέματος.
Την ζωγράφο Έλενα Γεωργιάδη που με τις καλλιτεχνικές της πινελιές αποτύπωσε τους χαρακτήρες των Στρουμφ και έδωσε ζωή στο στρουμφοχωριό μας.
Τους γονείς μαθητών μας κο ΦΡΟΝΙΜΑΚΗ Ιωάννη, Ατσαλάκη Στέργιο, Κωτσαρή Στέργιο και Σφυρογιαννάκη Εμμανουήλ για την προσφορά τους στη αγορά καινούργιων παιχνιδιών για την αυλή μας.
Την διευθύντρια και τους δασκάλους του νηπιαγωγείου μας για την άψογη συνεργασία, την ηθική και οικονομική στήριξη τους στην προσπάθεια μας αυτή και πάνω από όλα ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την ανταπόκριση τους στις δράσεις μας και την συμμετοχή τους στην λαχειοφόρο αγορά πράγμα που συνέβαλε σημαντικά στο να εξοικονομηθούν τα απαραίτητα χρήματα.
Η χαρά στα μάτια των παιδιών, μας αποζημιώνει!!!
ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ