in ,

“Τον μόνο ανταγωνισμό που δεχόμαστε και διδάσκουμε και στα δικά μας παιδιά είναι ο ευγενής”

Ανακοίνωση του Ποδηλατικού Ομίλου Αγίου Νικολάου
Ως Ποδηλατικός Όμιλος Αγίου Νικολάου(ΠΟΑΝ) με την παρούσα ανακοίνωση νιώθουμε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε την θεση μας χωρίς διαστρευλώσεις.Αρχικά θεωρούμε δεδομένο οτι κάθε ανακοίνωση του Ομίλου μας εχει πρώτα συζητηθεί και συμφωνηθεί ομόφωνα απο το διοικητικό συμβούλιο. Επομένως γίνεται κατανοητό οτι η ανακοίνωση του Προέδρου του Ποδηλατικού Ομίλου Αγίου Νικολάου βρήκε πλειοψηφικα σύμφωνο του Δ.Σ. του συλλόγου μας. 
Απο την άλλη πλευρά η καταγγελία του ΠΟΑΝ στους πρόσφατους ποδηλατικός αγώνες του 15Αυγούστου είχε σχέση με το παράπονο που μας εξέφρασαν τα δικα μας παιδιά για την μη τήρηση του ορίου ηλικίας που είχε τεθεί απο τους διοργανωτές. Για αυτό το λόγο θεωρήσαμε υποχρέωση μας να απολογηθούμε πρωτίστως στα δικα μας παιδιά.
Επιπλέον προς αποφυγή παρεξηγήσεων, έχουμε ήδη τοποθετηθεί ως σύλλογος για την άρτια και άψογη διοργάνωση των αγώνων. Το ένα όμως δεν αναιρεί το άλλο. 
Κλείνοντας, θεωρήσαμε υποχρέωση μας να επισημάνουμε το λάθος και να σταθούμε κοντά στους δικούς μας μικρούς αθλητές. Σε καμία περίπτωση δεν επιδιώξαμε και συνεχίζουμε να μην επιδιώκουμε έριδες και προσωπικές αψιμαχίες σε επίπεδο καφενείου. Τον μόνο ανταγωνισμό που δεχόμαστε και διδάσκουμε και στα δικά μας παιδιά είναι ο ευγενής. Εκείνος που εκφράζεται στον αγώνα σεβόμενος τον αντίπαλο και δεχόμενος την νίκη αλλά και την ήττα.