in ,

Τον εκτέλεσε στο κατάστημα του και ενημέρωσε την αστυνομία.

Σοκ προκαλεί το νέο έγκλημα που σημειώθηκε στην Κρήτη όταν ένας άνδρας εκτέλεσε έναν συγχωριανό του πυροβολώντας τον μία φορά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το cretapost, όλα συνέβησαν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι όταν ένας 60χρονος άνδρας πήγε στο μίνι μάρκετ που διατηρεί το θύμα και τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Μάλιστα, ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας τι είχε κάνει.

Πάνω στον καυγά, ο 60χρονος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι ενώ αμέσως μετά ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας τι είχε κάνει.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων ωστόσο δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Χανίων.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το θύμα, ο Κ.Κ., είναι 43 ετών.

Το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ>

Συνελήφθη σήμερα (12.05.2019) το μεσημέρι στα Χανιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 60χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 43χρονου ημεδαπού, στα Χανιά.
Ειδικότερα, σήμερα (12.05.2019) το μεσημέρι, ο 60χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών και με την χρήση όπλου, πυροβόλησε τον 43χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, συνελήφθη ο 60χρονος.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.