in

Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του στο Λασίθι

Ο 45χρονος άνδρας στο Κάτω Χωριό Ιεράπετρας αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα μετά από ένα σοβαρό τροχαίο – Έχασε πριν σαράντα ημέρες τη μητέρα του, η οποία τον στήριζε

Εναγωνίως τον αναζητούσε ο αδερφός του από τη Γερμανία, χωρίς να μπορεί να μάθει από το συγγενικό του περιβάλλον που βρισκόταν και χωρίς να τον έχει εντοπίσει
Παραλήφθηκε στις 11:30 το πρωί, η σορός του 45χρονου Μανόλη Χατζάκη του Νικολάου, από το σπίτι του στην είσοδο του Κάτω Χωριού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή 40 ημέρες μετά το θάνατο της μητέρας του.
Πιθανολογείται ότι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια, δεδομένου ότι οι αστυνομικοί που εξέτασαν το χώρο δεν βρήκαν ίχνη πάλης ή κάποιο άλλο στοιχείο που να δείχνει εγκληματική ενέργεια ή αυτοχειρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr  από το συγγενικό του περιβάλλον μετά το θάνατο της μητέρας του, πριν από σαράντα ημέρες, ήταν απαρηγόρητος και αυτό είχε επιβαρύνει τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετώπιζε.
Στην ουσία ο 45χρονος είχε μείνει μόνος, αβοήθητος, με μία αναπηρική σύνταξη, η οποία ωστόσο δεν του εξασφάλιζε μία καλή ποιότητα ζωής, λόγω του ότι χρειαζόταν ιδιαίτερη φροντίδα, την οποία έβρισκε από τη μητέρα του, όσο εκείνη ζούσε.
Η σορός του μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Ηρακλείου του ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Το χρονικό
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο σπίτι του στο Κάτω Χωριό Ιεράπετρας, τον οποίο αναζητούσε τις τελευταίες ημέρες ο αδερφός του, ο οποίος μένει και εργάζεται στην Γερμανία.
Επειδή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του ο Γιάννης από τη Γερμανία αναζητούσε τον μικρότερο αδερφό του, τον Μανόλη 45 ετών, χωρίς να μπορεί να μάθει από το συγγενικό του περιβάλλον που βρισκόταν και χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει.
Έτσι μετά από τρεις με τέσσερις ημέρες αναζήτησης υποχρεώθηκε να ζητήσει από το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, να ενεργήσει έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε το πρωί.
Οι αστυνομικοί, οι οποίοι έφτασαν στο σπίτι του σήμερα, κατάλαβαν ότι κάτι παράξενο συνέβαινε, άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού με τη βοήθεια κλειδαρά και βρήκαν τον 45χρονο νεκρό, πεσμένο μπρούμητα μπροστά στο κρεβάτι του.
Το πτώμα του άτυχου άνδρα που εδώ και πολλά χρόνια είχε κινητικά προβλήματα μετά από ένα σοβαρό τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη, βρισκόταν σε αποσύνθεση, χωρίς να υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.