in

Τον έπιασαν με την ηρωίνη στο …στομάχι του!

Συνελήφθη,  32χρονος, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο
Αναλυτικά:
Συνελήφθη, χθες  (19.08.2017) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 32χρονος ημεδαπός  κατηγορούμενος, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, ότι ο 32χρονος μετέφερε και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην πόλη του Ηρακλείου, χθες (19.08.2017) το απόγευμα, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, εντοπίστηκε στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ηρακλείου.

Ακολούθησε έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 17 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν έφερε την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή, δύο κινητά τηλέφωνα και χρήματα.
Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου και κατόπιν εξετάσεων, εντοπίστηκε στο έντερο του μια συσκευασία η οποία περιείχε 108 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και κατασχέθηκε.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.