in , ,

Το…μυστικό της Κιτροπλατείας! Ουζερί «Πεταλίδα Κασαπάκης» με γεύσεις και θέα που θα σε ταξιδέψουν.

Είναι φρέσκο, είναι μοναδικό και σε εύκολα κερδίζει από την πρώτη σου επίσκεψη…

Μιλάμε φυσικά για το ουζερί «Πεταλίδα Κασαπάκης» στον Άγιο Νικόλαο που ήρθε για να μείνει αλλά και για να απογειώσει κυριολεκτικά τις γαστριμαργικές σας απαιτήσεις.

Με εμπειρία δεκαετιών από την Ελούντα και γνώση στην αλίευση, το ψήσιμο και την παρουσίαση θαλασσινών πιάτων και μεζέδων, το ουζερί«Πεταλίδα Κασαπάκης» επέλεξε την παραλία της Κιτροπλατείας για να δώσει αυτό που της έλειπε.

Υπέροχα νοστιμότατα πιάτα με φρέσκα ψάρια και άπειρους θαλασσινούς μεζέδες που αλιεύονται από ιδιόκτητο σκάφος, κρέατα ντόπιας παραγωγής, παραδοσιακές κρητικές γεύσεις, που συνοδεύονται με κρασιά από επιλεγμένα οινοποιεία, όπως και πολλές ετικέτες από εκλεκτό ούζο, παγωμένη μπύρα και παραδοσιακή ρακή.

Όσο για τη θέα τι να πούμε…Το κύμα από την ομορφότερη παραλία της πόλης σκάει δίπλα σου, η θέα από το απέραντο γαλάζιο σε ταξιδεύει, ενώ το Κέρας της Αμάλθειας θα γίνει σίγουρα το ομορφότερο φόντο στις φωτογραφικές σου αναμνήσεις.

Ανοικτά όλη μέρα, κάθε μέρα, με εξυπηρετικό προσωπικό, φιλικό περιβάλλον και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης διασποράς του ιού, το ουζερί«Πεταλίδα Κασαπάκης» σας περιμένει με έναν και μοναδικό στόχο:

Το γεύμα σας να αποτελέσει μία εμπειρία που θα διεγείρει όλες σας τις αισθήσεις !!!