in

Την πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου

Μια όμορφη και γεμάτη ζεστασιά εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα (6/2) , στον χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίου Νικολάου, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός ευχήθηκε καλή χρονιά στα μέλη του ΚΑΠΗ και τους εργαζόμενους, ενώ ενημέρωσε για τις προσπάθειες που καταβάλλει η δημοτική αρχή, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των πολιτών της τρίτης ηλικίας, ώστε να εξασφαλίσει το επόμενο χρονικό διάστημα ένα μεγαλύτερο χώρο για την στέγαση του Κέντρου που θα δώσει την δυνατότητα ν΄αναπτυχθούν περισσότερες δράσεις, επ΄ωφελεία των ηλικιωμένων.

Αναφερόμενος στην λειτουργία δύο ακόμα δομών του Δήμου (Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο), που υποστηρίζονται από κοινωνικούς λειτουργούς, επανέλαβε ότι μέλημα της  δημοτικής αρχής, αποτελεί η διασφάλιση των συνθηκών εκείνων που θα δώσουν την δυνατότητα στα μέλη και τους εργαζόμενους του κέντρου, να αναπτύξουν δεξιότητες, ν΄αναλάβουν πρωτοβουλίες, αλλά και να αισθανθούν ακόμα πιο όμορφα στον χώρο του ΚΑΠΗ.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο πρωτ. Νεκτάριος Μπανταλάκης, ενώ στην τελετή παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος κ. Δέσπω Καρνιαδάκη, η πρόεδρος του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν κ. Πόπη Παγκάλου, η πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Αθηνά Μαρνέλλου, μέλη του ΚΑΠΗ καθώς και φιλοξενούμενοι του Οικοτροφείου “Αρετούσα”.