Menu
in ,

Την Κυριακή η κυκλοφορία στην πόλη αλλάζει, μάθε τις ρυθμίσεις

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου ανακοινώνεται ότι λόγω της διεξαγωγής των αποκριάτικων εκδηλώσεων «Φέτος Μένουνε Εδώ» την 18-02-2018 και κατά τις ώρες 14.00΄- 18.00΄ στην πόλη του Αγίου Νικολάου, θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
α)  Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Ρούσου Καπετανάκη στο τμήμα από το Δημαρχείο μέχρι την ΜΑΡΙΝΑ (Ακτή Ατλαντίδος). Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από Ρούσου Καπετανάκη προς Κριτσάς ή προς Επιμενίδου.
β)  Διακοπή της κυκλοφορίας από την αρχή της Ακτή Ατλαντίδος (είσοδος ΜΑΡΙΝΑΣ) και σε όλο το μήκος έως και το τέλος της οδού Ρούσου Κουνδούρου (ΑΣΤΕΡΙΑ), ήτοι Ακτή Ατλαντίδος, Σοφοκλή Βενιζέλου, Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (έμπροσθεν φαρμακείου ΦΟΥΡΑΚΗ), Ρούσου Κουνδούρου.
γ) Διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού Νικολάου Πλαστήρα το οποίο διέρχεται έμπροσθεν του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας. Η κίνηση των οχημάτων που θα κατέρχονται την οδό Νικολάου Πλαστήρα θα διεξάγεται από την πλευρά της Πλατείας Ελευθερίου Βενιζέλου που διέρχεται έμπροσθεν της καφετέριας ΠΙΚΑΝΤΙΛΙ, με κατεύθυνση την οδό 5ης Μεραρχίας προς Δημοκρατίας ή Ρούσου Καπετανάκη.
δ)  Διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού Πολυτεχνείου από τη διασταύρωση της με την οδό 25ης Μαρτίου έως και την διασταύρωση με την Ρούσου Κουνδούρου. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται δια μέσου της οδού 25ης Μαρτίου με κατεύθυνση προς το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου ή προς τις οδούς Καπετάν Κοζύρη -Μελετίου Μεταξάκη – Δημοκρατίας.
ε) Εξαιρούνται  τα οχήματα άμεσης ανάγκης του άρθρου -44- του Κ.Ο.Κ.

Leave a Reply

Exit mobile version