in , , , ,

Oυδεμία σχέση με MAMIDOIL JETOIL και άρθρο 99

Ουδεμία σχέση με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας MAMIDOIL JETOIL συμφερόντων Κ. & Ν. Μαμιδάκη δεν έχουν οι οικογένειες της κ. Τζίνας και Μαριλένας Μαμιδάκη.
Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν νωρίτερα οι τουριστικές επιχειρήσεις  Ι. Μαμιδάκη BLUEGR A.E,  και ο Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ. Η ανακοίνωση των δυο εταιριών των κ. Τζινα και Μαριλένα Μαμιδάκη εξεδόθει καθώς κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συνδεδεμένες δραστηριότητες με την MAMIDOIL JETOIL η οποία ζήτησε την υπαγωγή της στο άρθρο 99. Πηγές στο mononews ανέφεραν ότι οι δυο εταιρίες δεν έχουν κανένα πρόβλημα ρευστότητας.

Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες Bluegr και ΑΘΗΝΑΙΣ:
Οι τουριστικές επιχειρήσεις Ι. Μαμιδάκη BLUEGR A.E, ο Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ καθώς και η οικογένεια Γεωργίου Μαμιδάκη – Τζίνα και Μαριλένα Μαμιδάκη, ιδρυτή του ομίλου πετρελαιοειδών Γ. Μαμιδάκη & ΣΙΑ ΑΕ, δηλώνουν ότι ουδεμία σχέση έχουν με τα δημοσιεύματα και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας MAMIDOIL JETOIL συμφερόντων Κ. & Ν. Μαμιδάκη και ζητούν ανακατασκευή και διόρθωση των δημοσιευμάτων και απόσυρση των φωτογραφικών αναρτήσεων που αφορούν τα πρόσωπα τους.