in ,

Τεράστιες επενδύσεις της TUI σε ξενοδοχεία, κρουαζιέρα και αερομεταφορές

Η TUI αγαπάει την Ελλάδα και δεν το κρύβει! 

Τεράστιες επενδύσεις σε ξενοδοχεία, κρουαζιέρα και αερομεταφορές
 
 
 
Ραντεβού στην Αθήνα έδωσε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού της Ευρώπης, TUI Group. Παρουσία του CEO του Ομίλου, Fritz Joussen, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η “πανηγυρική” συνεδρίαση του ΔΣ του ομίλου στην Αθήνα – η πρώτη στην ιστορία της TUI εκτός Γερμανίας -, θέλοντας να συμβολίσουν το πόσο σημαντικός προορισμός είναι η Ελλάδα για την TUI.
Στη συνεδρίαση έδωσε το παρόν η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ως επίσημη προσκεκλημένη. Ενώ, στη δεξίωση που ακολούθησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έδωσε το παρόν και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της TUI, Fritz Joussen θα παρουσιάσει στον Πρωθυπουργό τα νέα επενδυτικά σχέδια του ομίλου για την χώρα μας, η οποία φέτος ήταν ο Νο2 προορισμός του κορυφαίου tour operator, παγκοσμίως.
Εκτός από την ξενοδοχειακή επένδυση για τη λειτουργία του Robinson Club στην Κρήτη, μέσα στα επόμενα χρόνια προγραμματίζεται η επέκταση των TUI Blue, αλλά και των υπολοίπων brands του ομίλου στην Ελλάδα. Ενώ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, προωθείτε τόσο η επέκταση του πτητικού έργου της TUIfly στην Ελλάδα καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, όσο και η περαιτέρω ενίσχυση του κλάδου της κρουαζιέρας με έμφαση στο home porting.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί press conference στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης για την παρουσίαση στο κοινό του επενδυτικού πλάνου της TUI και των δράσεών της τα προηγούμενα χρόνια σε όλους τους τομείς στην Ελλάδα.