in , , ,

Τελικά είχαμε γάμο, ΝΔ και Καρατσής μαζί στις Δημοτικές εκλογές

Μετά τα τελευταία γεγονότα της παραίτησης του κ. Κων/νου Κουνενάκη από την υποψηφιότητα για δήμαρχος του Αγίου Νικολάου, συνήλθε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγ. Νικολάου της Νέας Δημοκρατίας, για να εκτιμήσει την κατάσταση και να εκφράσει τη δική της άποψη.


 Η υποψηφιότητα του κ. Κων/νου Κουνενάκη στηρίχθηκε από μερίδα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό τη συγκρότηση ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου. Για διάφορους λόγους η προσπάθεια αυτή απέτυχε, μην καταφέρνοντας ίσως να πείσει για την ανεξαρτησία του ψηφοδελτίου και τις καλές προθέσεις.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στη λογική της απεξάρτησης της τοπικής αυτοδιοίκησης από τον ασφυκτικό κομματικό εναγκαλισμό του παρελθόντος, θεωρούμε απαραίτητη την ευρύτερη συσπείρωση όλων των δυνάμεων της περιοχής, που με σοβαρότητα μπορούν να προτείνουν ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα του τόπου. 
Στόχος μας πρέπει να είναι η ανάδειξη δημάρχου και δημοτικών συμβούλων, έντιμων, ικανών, κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένων, και αποφασισμένων να ασχοληθούν με τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του δήμου μας.
Στη βάση αυτής της λογικής και με δεδομένες τις υποψηφιότητες που υπάρχουν, θεωρούμε ότι η υποψηφιότητα του κ. Πανίκου Καρατσή και ο συνδυασμός “Δημοτική Συνεργασία” πληρούν τα παραπάνω κριτήρια, που εξασφαλίζουν τόσο την επιτυχία του συνδυασμού, όσο και την επιτυχία στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου. 
Θεωρούμε ότι η Δημοτική Συνεργασία και ο Πανίκος Καρατσής εκφράζουν ένα ανεξάρτητο συνδυασμό, που μπορούν να δώσουν λύσεις. Για το λόγο αυτό καλούμε τους πολίτες, που συμμερίζονται τις παραπάνω απόψεις, να τον στηρίξουν στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
 
ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας