in ,

Τα ΚΤΕΛ η πρώτη επιλογή στην μαζική μεταφορά

Η οικονομική κατάσταση της χώρας και των επαγγελματικών κλάδων δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστo και τον τομέα των μεταφορών και των υπεραστικών λεωφορείων στην Ανατολική και όχι μόνον Κρήτη.
Ο προϊστάμενος του ΚΤΕΛ Λασιθίου- Ηρακλείου στο νομό κ. Μανόλης Περουλιός περιέγραψε παρόμοια κατάσταση με αυτή που παρατηρούμε στις περισσότερες παραγωγικές τάξεις και κλάδους που δραστηριοποιούνται στις μεταφορές και στον τουρισμό.
Όπως μας είπε, η αναταραχή που έχει δημιουργηθεί μετά από τα capital controls έχει επηρεάσει και τα στοιχεία των ΚΤΕΛ ανά την Ελλάδα. Εμείς δε εδώ ένα παραπάνω που έχουμε να κάνουμε με το κομμάτι του τουρισμού, που και αυτό ήταν να πάει πιο καλά με τα στοιχεία που είχαμε, όμως τον Ιούνιο και τον Ιούλιο με την όλη αστάθεια έπεσαν και τα δικά μας εισιτήρια.
Παρ’ όλα αυτά τόσο οι επισκέπτες μας από το εξωτερικό, όσο και την Ελλάδα εμπιστεύονται τα ΚΤΕΛ. Καθημερινά με πολλά δρομολόγια εξυπηρετούμε με ασφάλεια και ταχύτητα όλους τους προορισμούς, είτε τουριστικούς είτε όχι, σε όλη τη διάρκεια  της ημέρας, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, με σύγχρονα λεωφορεία και με παροχή αρκετών υπηρεσιών για την ευκολία των πολιτών», δήλωσε.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ