in

Τα θαλάσσια σπορ αποδείχθηκαν μοιραία για 11χρονη

Η διασκέδαση στη θάλασσα για μία 11χρονη κατέληξε στον τραυματισμό της και τη μεταφορά αυτής στο νοσοκομείο.
Το 11χρονο κορίτσι ξένης καταγωγής, τραυματίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου κατά τη διάρκεια που βρισκόταν πάνω σε έναν θαλάσσιο καναπέ τον οποίο «έσερνε» στη θάλασσα ένα σκάφος. Το περιστατικό σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ανισσαράς του νομού Ηρακλείου.
Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν πάνω στο μέσο αναψυχής μαζί με τις δύο ανήλικες αδερφές της και τη συγκατάθεση των γονιών τους.
Ωστόσο, ο θαλάσσιος καναπές ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι, και συγκεκριμένα δίπλα στο μάτι, από τον αγκώνα της αδερφής της.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα το Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου το οποίο ενημερώθηκε για το ατύχημα από τον υπεύθυνο θαλασσίων μέσων αναψυχής.
Η 11χρονη, σύμφωνα με το neakriti.gr, μεταφέρθηκε άμεσα στο Ιατρικό Κέντρο Χερσονήσου με ιδιωτικό μέσο και στη συνέχεια διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ, για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο, όπου παραμένει για τη νοσηλεία της.
Από τη Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο χειριστής του θαλασσίου μέσου αναψυχής, ο οποίος κατόπιν εντολής κ. Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.