in ,

Τα αποτελέσματα της 1ης μέρας του Agios Nikolaos Cliffdiving 2019

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, η Περιφέρεια Κρήτης και η INFINITE DROP, διοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την διεθνή αθλητική διοργάνωση “Agios Nikolaos Cliff Diving 2019”, ένα αθλητικό γεγονός που διατηρεί αμείωτο ενδιαφέρον και που πλαισιώνεται από πολιτιστικές δράσεις υψηλού επιπέδου που ανταγωνίζονται επάξια άλλες διεθνείς διοργανώσεις.

Η Λίμνη Βουλισμένη του Αγίου Νικολάου πέραν του ότι αποτελεί τη φυσική αθλητική εγκατάσταση για την διεξαγωγή ενός τέτοιου αθλήματος, είναι ταυτόχρονα και ο φυσικού κάλλους ανοιχτός πολιτιστικός χώρος για τις παράλληλες εκδηλώσεις που επιμελείται ο Πέτρος Κούρτης και ξεκίνησαν χθες Σάββατο 29 Ιουνίου με την τελετή έναρξης και θα διαρκέσουν έως και σήμερα το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου, με την λήξη της διοργάνωσης και την απονομή των βραβείων.

Οι αγώνες του Σαββάτου εξελίχθησαν ομαλά, με τους αθλητές να αποχωρούν ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις τους. Στους πίνακες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες.

Άνδρες

Γυναίκες