in , ,

«Ταξιδεύοντας στον Χρόνο»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΡΜΗΣ
Την Λαογραφική Έκθεση με τίτλο: «Ταξιδεύοντας στον Χρόνο» που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ, μέλος του ομίλου AVRA HOTELS COLLECTION, πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα οι μαθητές της Δ’ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου.
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την κρητική λαϊκή πολιτιστική κληρονομιά μέσα από την εξαιρετική συλλογή της λαϊκής παράδοσης και εθνολογίας, της φύσης, του περιβάλλοντος καθώς και της κρητικής λαϊκής τέχνης και της προ-βιομηχανικής τεχνολογίας.
Τους 30 μαθητές συνόδευαν οι δασκάλες τους Κα Άρτεμης Νταγιαντά και η Κα Ιωάννα Μαυρίδου. Την ξενάγηση έκανε η υπεύθυνη υποδοχής του ξενοδοχείου Κα Ρίτσα Πεδιαδίτη ενώ στους μικρούς επισκέπτες προσφέρθηκαν χυμοί και σάντουιτς από τον μετρ του ξενοδοχείου Κο Κυριάκο Παλίδη.
Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει η έκθεση, δόθηκε παράταση λειτουργίας της έως και την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν και άλλα σχολεία. Να υπενθυμίσουμε ότι η έκθεση είναι ανοικτά καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 01:00 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.