in , ,

Τέλος στην περιπέτεια της αναισθησιολόγου που τραυματίστηκε σε ασθενοφόρο

Τέλος καλό, όλα καλά για την αναισθησιολόγο Σοφία Παπαντωνάκη η οποία τραυματίστηκε μέσα σε ασθενοφόρο τη στιγμή που αυτό μετέφερε νεογνά στο Βενιζέλειο καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ευχάριστα είναι τα νέα και για τα δίδυμα μωράκια.
Σύμφωνα με τη χθεσινή ανάρτηση του διευθυντή της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Χάνι Μασούντ  « η ημέρα σήμερα είναι ευχάριστη, η ιατρός Σοφία Παπαντωνάκη και τα δίδυμα που μετάφερε στην Μονάδα Νεογνών του Βενιζελείου Νοσοκομείου όταν έγινε το ατύχημα, είναι στα σπίτια τους εκτός νοσοκομείου».
Yπενθυμίζεται ότι αρχικά η αναισθησιολόγος νοσηλεύτηκε για ημέρες στην εντατική και στη συνέχεια στη Χειρουργική για να πάρει πλέον εξιτήριο έχοντας ξεπεράσει την περιπέτεια υγείας.
To περιστατικό σημειώθηκε πριν αρκετές ημέρες όταν δυο νεογνά που γεννήθηκαν πρόωρα, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν για περαιτέρω νοσηλεία στη μονάδα νεογνών νοσοκομείου του Ηρακλείου.
Ξαφνικά και ενώ, έξω από την παιδιατρική του Βενιζέλειου νοσοκομείου το ασθενοφόρο αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα με αποτέλεσμα η γιατρός να τραυματιστεί.
neakriti.gr