in , ,

Τέλος σαιζόν με …ρεβεγιόν

Μία ακόμα τουριστική περίοδος ολοκληρώνεται αφήνοντας πίσω της πολλές αναμνήσεις από τους επισκέπτες και πολλές συναδελφικές στιγμές μεταξύ των ανθρώπων εκείνων που έχουν την ευθύνη της φιλοξενίας των επισκεπτών μας. Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και δη στα ξενοδοχεία είναι αυτοί που σε πολύ μεγάλο ποσοστό, αν όχι στο μεγαλύτερο, συμβάλουν ώστε όλοι όσοι κάνουν εδώ διακοπές να θέλουν να κάνουν ξανά και να πουν και στους φίλους τους τον τόπο μας να επιλέξουν για τις δικές τους διακοπές. Η διάρκεια της περιόδου πολύμηνη και η πίεση στην εργασία αυξημένη καθώς η παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας έχει πραγματικά πολλές και μεγάλες ευθύνες για όλους τους εργαζόμενους. Λίγες είναι οι στιγμές που έχουν την δυνατότητα να βρεθούν όλοι μαζί, να διασκεδάσουν, να μιλήσουν για την περίοδο που πέρασε και βέβαια γιατί όχι να διασκεδάσουν χωρίς να υπάρχει το άγχος και το στρες της εξυπηρέτησης.
 
Την δική τους τέτοια βραδιά πέρασαν πρόσφατα οι εργαζόμενοι τριών ξενοδοχείων που βρίσκονται μέσα ουσιαστικά στην πόλη του Αγίου Νικολάου. Σε μια βραδιά όπου από διευθυντές, της εταιρίας, τους διευθυντές των ξενοδοχείων έως και τους τους εργαζόμενους σε όλα τα πόστα από κρατήσεις, λογιστήρια, ρεσεψιόν, προμήθειες, σέρβις, παραλίες, πισίνες,  κηπουρούς, συντηρητές, οδηγούς κ.α ένωσαν τα χέρια τους και χόρεψαν μαζί, γέλασαν και θυμήθηκαν πολλά και πολλούς, ενώ η ευχή ήταν μία από όλους, «τα λέμε στην επόμενη χρονιά, με υγεία».
 
Έτσι λοιπόν, τo προσωπικό της bluegr Hotels & Resorts που ξέρει να εργάζεται με την ψυχή του αλλά και να διασκεδάζει με την ψυχή του το απέδειξε για άλλη μια φορά στη γιορτή της εταιρείας που έγινε στις 29 Οκτωβρίου με αφορμή το κλείσιμο των ξενοδοχείων Candia Park village και Minos Beach art hotel, το Sensimar Minos Palace θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 7.11.2014. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Διγενής Palace και φυσικά, ήταν όλοι εκεί σε μια βραδιά με καλό φαγητό, ποτό, χορό και τραγούδι μέχρι το πρωί…. «Ευχόμαστε όλοι μας  να έχουμε έναν καλό χειμώνα με υγεία και μια καταπληκτική καλοκαιρινή σεζόν όπως ήταν η φετινή.» η ευχή πριν το καληνύχτα τους.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ