in ,

Σχολείο σκέτο…μέλι.

Ο ερχομός του ωραιότερου μήνα της Άνοιξης επιφύλασσε στο 1ο Νηπιαγωγείο Νεάπολης, όχι μόνο μυρωδιές λουλουδιών και φύσης αλλά και μυρωδιές από στρουμπουλό ζυμάρι τυλιγμένο στο μέλι, να στάζει νοστιμιά! Ένα όμορφο πρωινό έμελλε να μεταμορφωθεί σε μια υπέροχη γιορτή, γεμάτη από χαμόγελα παιδιών, γονέων καθώς και διαφόρων γευστικών απολαύσεων.

 

Μέσα σε λίγα λεπτά η αυλή του σχολείου γέμισε από τους νέους μαθητευόμενους μάγειρες  της Σχολής KappaStudies.  Όλα στήθηκαν κάτω από τη μεγάλη τους τέντα, πάνω στο χορτάρι, που ήταν ιδανικό γι’ αυτή τη δράση.

 

Μεταμόρφωσαν την αυλή σε πραγματικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής. Με την καθοδήγηση του καθηγητή τους κου Θεοδωρίδη και τη δική τους δεξιότητα και τον επαγγελματισμό τους, εξέπληξαν νηπιαγωγούς, μαθητές και τους προσκεκλημένους γονείς. Ετοίμασαν και προσέφεραν σε όλους μπόλικους πεντανόστιμους λουκουμάδες.

 

Αφού παιδιά και γονείς τους απήλαυσαν, η πρόσκληση άνοιξε και η αυλή του σχολείου γέμισε και από τους μαθητές από όλες τις τάξεις του 1ου Δημοτικού Σχολείου και τους δασκάλους τους που μοιράστηκαν επίσης τις ίδιες λαχταριστές λιχουδιές. Μικροί και μεγάλοι  μαθητές ενθουσιάστηκαν καθώς και όλοι οι εκπαιδευτικοί. Ήταν μια από τις ωραιότερες εκδηλώσεις στο χώρο του νηπιαγωγείου, όπως όλοι παραδέχτηκαν και άφησε μυρωδάτες όμορφες αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους.

 

«Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητευόμενους μάγειρες της Σχολής KappaStudies και τον καθηγητή τους κ. Θεοδωρίδη για την αξέχαστη εμπειρία, που μας χάρισαν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπέροχο έργο τους.» είπε η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Ζωή Ντακούλα.

 

ΘΑΝΟΣ Κ