in , ,

«Σχολείο Ογκολογίας» στο ΓΝΑΝ

Ενημέρωση για εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σχολείο Ογκολογίας» στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου
 
Η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΓΝΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ανακοινώνει ότι το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η ημέρα του εκπαιδευτικού προγράμματος «Σχολείο Ογκολογίας» το οποίο διοργανώνεται από τον Τομέα Νοσηλευτικής Ογκολογίας του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος με στόχο την εκπαίδευση των νοσηλευτών σε θέματα Κλινικής Ογκολογίας.
 
Στο πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 50 ωρών συμμετέχουν οκτώ νοσοκομεία από όλη την Ελλάδα και πραγματοποιείται με διαδικτυακή αναμετάδοση σε πραγματικό χρόνο στην αίθουσα εκδηλώσεων (1ος όροφος) του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, με ευθύνη της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κάθε Σάββατο από 3 Φεβρουαρίου έως και 31 Μαρτίου από τις 09.00 έως τις 18.00..
 
Το πρόγραμμα πιστοποιείται με Διεθνείς Εκπαιδευτικές Μονάδες από το Διεθνές Συμβούλιο Νοσηλευτών (International Nurses Association) μετά την ολοκλήρωση του θεωρητικού μέρους και την διενέργεια γραπτών εξετάσεων. Τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν την παρακολούθηση του προγράμματος από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, χωρίς ωστόσο δυνατότητα απουσίας από τις επόμενες παρακολουθήσεις. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2841343133 και 2841343132.
 
 
                                                                                                        Η Διοικήτρια
 
                                                                                        Μαρία Σπινθούρη