in

Συντετριμμένη η Ε. Μενεγάκη στην κηδεία του Μ. Κυριακού: «Του οφείλω τα περισσότερα»

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το παρών στην κηδεία του Μίνωα Κυριακού, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να πει το το ύστατο χαίρε στον ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1.
«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που όποιοι έχουν συνεργαστεί μαζί του τον αγαπάνε. Έβλεπα τι έχει πει ο κόσμος και τους καταλαβαίνω… Ήταν ο εργοδότης που ήταν κοντά σε όλο τον κόσμο. Άκουγε και ήξερε τι αντιμετωπίζει ο καθένας. Ήταν έξυπνος, πολύ μπροστά από την εποχή του, χαρισματικός , γλυκός άνθρωπος… Μπορώ να μιλάω για ώρες γιατί του οφείλω τα περισσότερα που έχω δημιουργήσει κατόπιν στη ζωή μου. Για αυτό όταν σκέφτομαι τον εαυτό μου σε αυτή τη δουλειά, αυτό τον άνθρωπο σκέφτομαι και όσα έκανε για εμένα», εξομολογήθηκε δημόσια η παρουσιάστρια.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε τι της έλεγε ο Μίνωας Κυριακού. Εμφανώς συγκινημένη και με ραγισμένη φωνή η Ελένη δήλωσε: «Καταρχήν μου έλεγε να μην ακούω και να μη διαβάζω τίποτα. Μου έλεγε να ακούω αυτούς που έχουν να μου προσφέρουν κάτι. Ότι έπρεπε να είμαστε πάντα ταπεινοί, ότι πρέπει να αγαπάμε τους ανθρώπους, ότι πρέπει να προχωράμε στη ζωή… Θα είναι πάντα στην καρδιά μου».
 

peoplegreece.com: Δηλώσεις Μενεγάκη στην κηδεία Κυριακού


 
ΠΗΓΗ: newpost.gr