in ,

Συνεργασία Εμπορικού συλλόγου Αγ. Νικολάου με ΒΙΟΠΑ

Αξιότιμοι Μέτοχοι,

Με χαρά μαθαίνουμε ότι το Βιοτεχνικό Πάρκο Αγίου Νικολάου μπαίνει στην τελική ευθεία υλοποίησης. Είναι ένα έργο με μεγάλη βαρύτητα για την περιοχή μας. Ένα έργο που θα συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων συντελώντας στην αποκέντρωση τους.

Όπως ενημερωνόμαστε θα ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα οι εργασίες για την ανοικοδόμηση των κτιρίων και ο εξοπλισμός τους. Με αυτήν την επιστολή  θα θέλαμε να τονίσουμε το πόσο σημαντική θα ήταν η μεταξύ μας συνεργασία. Ελπίζουμε ότι  θα προτιμήσετε να απευθυνθείτε σε επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς για όλο το φάσμα των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν.

Η μεταξύ μας αλληλοϋποστήριξη είναι πολύ σημαντική και το αποτέλεσμά της είναι το κέρδος όλων μας, αλλά και του καθενός μας ξεχωριστά, είτε είμαστε επιχειρηματίες, είτε ιδιώτες. Τα οφέλη είναι πολλαπλά για όλους μας.

Ειδικά στην εποχή της οικονομικής “κρίσης”, λέξη που έχει πια εισχωρήσει μέσα σε όλες τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις, πρέπει να στραφούμε ο ένας στον άλλο, και ο καθένας στον διπλανό του, τον συντοπίτη του, τον γείτονά του, για να μπορέσουμε όλοι μαζί σαν μια κοινότητα, σαν μια ομάδα, σαν ένα σύνολο, να επιβιώσουμε.
Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας,
 
Με εκτίμηση
Δ.Σ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ