in , , ,

Συνεργασία δεδομένη για το 2 ημερο του 15αυγουστου στη Νεάπολη.

Σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας έγινε η πρώτη συνάντηση ενόψει του 2ημέρου του 15άυγουστου στη Νεάπολη το βράδυ της Τετάρτης. 

Την πρόσκληση στους εμπλεκόμενους φορείς, συλλόγους, επαγγελματίες και πολίτες είχαν απευθύνει ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Νεάπολης Δημοσθένης Μεθυμάκης και ο πρόεδρος του Τ.Σ της Δημοτικής κοινότητας Κίμων Χουρδάκης. 

Παρόν ήταν και τα νέα μέλη που έχουν εκλεγεί στο τοπικό δημοτικό συμβούλιο της Νεάπολης. 

Ο κ. Μεθυμάκης ευχήθηκε καλή θητεία στα νέα μέλη του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας και καλή δύναμη στην προσπάθεια που θα κάνουν στην διοίκηση της πόλης για τα επόμενα 5 χρόνια λέγοντας ότι ο ίδιος θα είναι πάντα στο πλευρό τους σε ότι χρειαστούν και θα συνεισφέρει με κάθε του δύναμη στο καλό της περιοχής. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο χαιρετισμός του Κίμωνα Χουρδάκη ο οποίος είπε ότι πάνω από όλα η Νεάπολη και οι άνθρωποι της.  

Το παρόν στην συνάντηση έδωσαν και όλοι οι επαγγελματίες της πλατείας οι οποίοι και έχουν την ευθύνη της επιλογής των μουσικών συγκροτημάτων του 2ημέρου. 

Οι ίδιοι έδειξαν και φέτος να έχουν την καλύτερη διάθεση της συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς, με την ΑΕΝ αλλά και μεταξύ τους ώστε το 2ήμερο λαϊκό πανηγύρι της Νεάπολης που γίνεται δεκάδες χρόνια τώρα στην γιορτή της Μεγάλης Παναγίας να διατηρήσει την φήμη που έχει τόσο για την φιλοξενία, την ποιότητα του φαγητού και τις πολύ λογικές τιμές. 

Με την παρούσα Δημοτική αρχή να παραδίδει στις 31 του Αυγούστου κρίνεται λογικό να υπάρξει μια συνεργασία με τους νέους τοπικούς άρχοντες σε επίπεδο κοινού  συντονισμού  σε κάτι που συμφώνησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην συνάντηση της Τετάρτης.  

Από την συνάντηση αυτή προέκυψε μια καταρχήν άτυπη επιτροπή με την συμμετοχή παλιών και νέων αιρετών ώστε να δούνε από κοινού διάφορα ζητήματα που αφορούν τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναληφθούν ώστε το 2 ήμερο να οργανωθεί σωστά σε όλα τα επίπεδα, τόσο στο κομμάτι το καλλιτεχνικό όσο και σε αυτό των αγωνισμάτων. 

Θα γίνει μια προσπάθεια και με την συμμετοχή και τις γνώσεις του Γιώργου Ξένου, δημοτικού συμβούλου, ώστε να οργανωθούν τα παραδοσιακά αγωνίσματα του 2ημέρου με τέτοιος τρόπο που θα σημάνει την εκ νέου αναβάθμιση τους με συμμετοχές από όλη την Κρήτη.   

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ