in

Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του ψυχίατρου για τη δολοφονική επίθεση

Στη σύλληψη της πρώην συζύγου του 50χρονου ψυχίατρου Δημήτρη Στριμπάκου προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, καθώς φαίνεται πως οι κινήσεις της συνδέονται με τα όσα κατέθεσε ο ψυχίατρος.
Πρόκειται για μία γυναίκα περίπου 45 ετών εις βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η πρώην σύζυγος του κ. Στριμπάκου είχε κάνει επανειλημμένα απειλητικές κινήσεις εναντίον του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται τώρα στα χέρια της αστυνομίας λόγω των πράξεων για τις οποίες της καταλογίζονται.
Διαβάστε επίσης: «Ήθελαν να με σκοτώσουν» λέει ο ψυχίατρος από το Ηράκλειο – Είχε δεχθεί παρόμοια επίθεση πριν από δύο μήνες (video)
Ο ίδιος, από την πλευρά του, αποκάλυψε πως δύο μήνες πριν δέχτηκε και πάλι ανάλογη επίθεση σε διαδρομή που ακολούθησε με το αυτοκίνητο, από οδηγό μοτοποδηλάτου, χωρίς να χτυπήσεις σφαίρα τον ίδιο ή αυτοκίνητό του.
Διαβάστε επίσης: Ενέδρα σε γιατρό στο κέντρο του Ηρακλείου – Δέχτηκε πυροβολισμούς [PICS]
Όπως είπε ο 50χρονος ψυχίατρος δεν έχει οικονομικές διαφορές με κανέναν και δεν έχει δώσει αφορμές για μια τέτοιου είδους επίθεση. Ανέφερε μόνο μια παλιά προσωπική διαφορά για την οποία έχει καταθέσει και έχει δεχτεί απειλές ο ίδιος και η οικογένειά του.
Υπενθυμίζεται πως η ΕΛ.ΑΣ σαν πρώτη κίνηση προσήγαγε την πρώην γυναίκα του η οποία κατέθεσε στην αστυνομία.