in , , , ,

Συναυλίες σαν ταξίδι…

Μόνο ταξίδια μπορείς να κάνεις σαν θεατής όταν ακούς τραγούδια ερμηνευμένα από παιδικές φωνές και αυτό ακριβώς έγινε σε δύο βράδια από δύο διαφορετικές παιδικές χορωδίες.
Η παιδική χορωδία του ΠΑΟΔΑΝ φιλοξένησε στην πλατεία στην Ελούντα και στον Αγιο Νικόλαο στο ΡΕΞ την παιδικής χορωδία του Δήμου Ηρακλείου σε δύο μοναδικές συναυλίες παρουσιάζονταν γνωστά σε όλους αγαπημένα τραγούδια.
6 7 16 syn 2 5 7 16 syn
Υπό την καθοδήγηση του Μανόλη Κανακάκη η χορωδία του Αγίου Νικολάου και του Γιάννη Ιδομενέως αυτή του Ηρακλείου όπου στο πιάνο ήταν ο Νίκος Κοκκίνης παρέσυραν το κοινό να σιγοτραγουδήσει μαζί τους και στις δύο συναυλίες.
4 7 16 χορ ηρακ 4 7 16 χορ αγιου
Με τα παιδιά να μην έχουν προλάβει ακόμα να ξεκουραστούν στις καλοκαιρινές διακοπές τους μετά το κλείσιμο των σχολείων δεν έδειξαν σε καμιά περίπτωση να κουράζονται ίσα ίσα είχαν τόση διάθεση και όρεξη για τραγούδι που στην πραγματικότητα δημιούργησαν το κλίμα γιορτής για όλους.
 
Άλλωστε η μουσική είναι γιορτή σε όλες τις εκφάνσεις και οι νεαροί ερμηνευτές με τους άξιους δασκάλους που άρχουν το δείχνουν αυτό σε κάθε τους εμφάνιση.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.