Menu
in ,

Συναντήθηκαν, μίλησαν και ελπίζουν σε καλύτερες μέρες στον Άγιο Νικόλαο

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου Γιώργος Νεραντζούλης, επεδίωξε συνάντηση με τον καπετάνιο Sergii Krapenin αλλά και τον hotel manager Βαγγέλη Κουντούρη του κρουαζερόπλοιου Golden Iris. Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα εστιάζοντας κυρίως στο πως οι επισκέπτες βλέπουν τις υπηρεσίες που προσφέρει το λιμάνι μας αλλά και την γενική εικόνα του Αγίου Νικολάου ως προορισμός κρουαζιέρας. 
Για το λιμάνι, οι δύο κύριοι είπαν τα καλύτερα για το λόγο ότι είναι εύκολο για την αποβίβαση των επιβατών αλλά και την πρόσβασή τους προς το κέντρο της πόλης και τις κοντινές παραλίες.
Πολύ ευχαριστημένοι δήλωσαν οι ίδιοι επιβάτες του Golden Iris από την φιλοξενία των επαγγελματιών, εστιάζοντας ως μελανό σημείο την έλλειψη ενημέρωσης από νωρίς για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τουλάχιστον για τις σταθερές ημερομηνίες.
 
Το γενικό συμπέρασμα που βγήκε από αυτήν τη μίνι συνάντηση,ήταν πως ο Άγιος Νικόλαος θα πρέπει να δώσει μεγάλη βαρύτητα στην κρουαζιέρα γιατί αποτελεί σημαντικό εισοδηματικό κομμάτι των τουριστικών καταστημάτων και γενικότερα παίζει σημαντικό ρόλο για την οικονομία της πόλης. 
Ν.Μ.

Leave a Reply

Exit mobile version