in ,

Συναίνεση, συνεργασία, αποτέλεσμα.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της, πραγματοποίησε με επιτυχία έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της, την 17 Ιουλίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Α. Λασιθίου.
 
Η Γενική Συνέλευση ενημερώθηκε για τα πεπραγμένα της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου για το έτος 2016, στη συνέχεια ανακοινώθηκε η απόφαση του Δ.Σ του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. για την διεξαγωγή του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου στο Νομό Λασιθίου και τέλος, συζητήθηκε η πρόταση   για δημιουργία καταστατικού της Τ.Δ Λασιθίου.
 
Στην Γενική Συνέλευση παρέστη ο Ταμίας του Εθνικού Τμήματος και πρόεδρος της Τ.Δ. Ηρακλείου κος ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Μανόλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό συμβούλιο για την πρόσκληση, μετέφερε το χαιρετισμό του Προέδρου και του Δ. Σ. του Εθνικού Τμήματος, ευχήθηκε καλές εργασίες στην έκτακτη Γενική Συνέλευση και συμμετείχε στον γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο που αναπτύχθηκε με την συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων μελών.
Εκτενέστερα συζητήθηκαν η διεξαγωγή του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου μας καθώς και η δημιουργία καταστατικού από τις Τοπικές Διοικήσεις. Αναλύθηκαν οι διατάξεις του καταστατικού του Εθνικού Τμήματος που το προβλέπουν.
 
Η Γ. Σ. αποφάσισε τις μελλοντικές εκδηλώσεις της Τ. Δ. Λασιθίου που θα αναφέρονται και θα οδηγούν στο Π. Σ. και αναφέρθηκε ότι κανείς δεν περισσεύει από την προσπάθεια αυτή και όλα τα μέλη θα ενταχθούν σε ομάδες εργασίας.
 
Η Γ. Σ. επίσης παρότρυνε, μέσα από τις τοποθετήσεις των μελών, το Δ. Σ. να προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, σε συνεργασία με το Δ. Σ. του Εθνικού Τμήματος για τη δημιουργία καταστατικού και Α. Φ. Μ. για την Τοπική Διοίκηση Λασιθίου.
 
 
Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α  – Τ.Δ. Λασιθίου
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                          ΖΕΡΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ