in ,

Συνάντηση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης και της Επιχείρησης ΒΙΟΑΡΩΜΑ παρουσία Θραψανιώτη

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Παπαδημητρίου είχε ο κ. Μανούσος Πεδιαδίτης  από την επιχείρηση ΒΙΟΑΡΩΜΑ  στην οποία παραβρέθηκε ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης.
Η συνάντηση είχε συμφωνηθεί κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού κ. Παπαδημητρίου  στο νομό και είχε στόχο την αναζήτηση πρόσφορων τρόπων στήριξης δυναμικών Μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Εκτός από τον υπουργό στην συνάντηση παραβρέθηκαν και στελέχη του ENTERPRISE GREECE.
Στην συζήτηση ο κ. Θραψανιώτης επεσήμανε την δυναμική της εταιρείας, τον εξαγωγικό της  προσανατολισμό, την παραγωγή ιδιαίτερων προϊόντων αξιοποιώντας την πλούσια χλωρίδα  της κρητικής γης, που είναι από τις πλουσιότερες στην Ευρώπη,  καθώς και την ανάγκη στήριξης της προσπάθειας υλοποίησης των επιχειρηματικών σχεδίων.
Έγινε εκτεταμένη  συζήτηση για τον τρόπο στήριξης της προσπάθειας.
Από την μεριά του ο κ. Μανούσος Πεδιαδίτης ανέπτυξε τα σχέδια του για επέκταση της δραστηριότητας και την ανάγκη στήριξης προς αυτήν την κατεύθυνση . Συμφωνήθηκε να είναι σε επαφή και σε συνεργασία με το υπουργείο για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που υπάρχουν .