in

Συμμετοχή και αποφασιστικότητα στην συγκέντρωση των σωμάτων ασφαλείας, video – photos

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στο Ηράκλειο Κρήτης η Παγκρήτια Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας.
Αστυνομικοί – Πυροσβέστες – Λιμενικοί και Στρατιωτικοί εν ενεργεία και απόστρατοι από όλη τη Κρήτη έδωσαν βροντερό παρόν σε αυτόν τον αγώνα ζωής και επιβίωσης διεκδικώντας αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις.
Κατά τη συγκέντρωση έλαβαν χώρα ομιλίες προέδρων εκ των 24 σωματείων που συνδιοργάνωσαν την κινητοποίηση αυτή, καθώς και από εκπροσώπους κομμάτων και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου που παραβρέθηκαν.
Την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης εκπροσώπησε στο βήμα ο Πρόεδρος μας και Οργανωτικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. Καρακούδης Στέλιος.
Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας από όλα τα σωματεία στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.
Τέλος το συντονιστικό όργανο των Σωματείων Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων εν ενεργεία και αποστρατεία επέδωσε Ψήφισμα Διαμαρτυρίας στη συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Κοζυράκη Μαρία καθώς και στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο, προκειμένου να προωθηθεί αυτό προς την Κεντρική Διοίκηση.
Η Ένωσή μας παρούσα όπως πάντα σε κάθε δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας για τη διασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης για εμάς και τις οικογένειές μας, στέλνει από την έδρα μας το Ηράκλειο της Κρήτης αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε κάθε συνάδελφο, δίνοντας εις το επανιδείν ραντεβού στους δρόμους μέχρι τη τελική δικαίωση!
 
Ακολουθεί η ομιλία του Προέδρου της Ένωσής μας …

Ομιλία του Προέδρου της Π.ΕΝ.Α.Α. στη κινητοποίηση των ενστόλων στο Ηράκλειο

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη κινητοποίηση …

 
2
 
3
 
6
 
4
 
5
 
7
 
8
 
9