in

Συγχαρητήρια από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων κλείνει ένας ακόμη κύκλος αγωνίας και άγχους των υποψηφίων και των οικογενειών τους.
Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά που πέτυχαν να εισαχθούν στα Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και να τους ευχηθώ καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία αλλά και τους γονείς των παιδιών αυτών που μοιράστηκαν και στάθηκαν μέχρι το τέλος στις αγωνίες και στις ελπίδες τους.
Στα παιδιά που δεν μπόρεσαν να επιτύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή θα ήθελα να επισημάνω ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν στις πανελλαδικές εξετάσεις και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στις μελλοντικές επιλογές τους.
H ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και ευκαιρίες που η προσωπικότητα και οι αξίες του καθενός μας διαμορφώνουν και τις αξιοποιούν στο οικοδόμημα της ζωής μας φτάνει να υπάρχει ελπίδα και επιμονή. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς τάξης που με τη συνεχή παρουσία και τη συμπαράσταση τους στήριξαν τα παιδιά στην απαιτητική προσπάθεια τους σε όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους .
Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευςη Κρήτης
Γιώργος Τερζάκης