in

Συγκλονιστικό: 23χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο πηγαίνοντας στην εκκλησία να παντρευτεί!

Λίγα μέτρα της απέμεναν για να φτάσει στην εκκλησία και να παντρευτεί τον αγαπημένο της, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για την 23χρονη.
Λίγα λεπτά πριν ζήσει την ομορφότερη στιγμή της ζωής της, η μοίρα αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής της 23χρονης Γκιουζέλ Ζακίροβ.
Πηγαίνοντας στην εκκλησία για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον 26χρονο Ιλνάρ Σαφίκοβ, έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος κι άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.
Το αυτοκίνητό της έγινε άμορφη μάζα από παλιοσίδερα, με την 23χρονη νύφη να σβήνει στην άσφαλτο. Η συνεπιβάτης της υπέστη σοβαρά τραύματα στο τρομακτικό τροχαίο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Ο 31χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου και η συνεπιβάτης του τραυματίστηκαν επίσης και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι συντετριμμένοι συγγενείς της 23χρονης έμαθαν τα τραγικά νέα ενώ την περίμεναν στην εκκλησία.
«Είχαν μια τόσο δυνατή και φωτεινή αγάπη. Ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της. Της τηλεφωνούσε όταν ξυπνούσε το πρωί και όταν γύριζε στο σπίτι από τη δουλειά. Είχε φωτογραφίες της παντού. Δεν ξέρω πώς θα ζήσει τώρα», δήλωσε η 57χρονη μητέρα του Ιλχάν.
«Ήταν τόσο χαρούμενη και φωτεινή. Πώς μπορεί να έγινε αυτό; Θα ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής της. Αυτή υποτίθεται θα ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα σου και τώρα είσαι νεκρή», έγραψε συγγενής της 23χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mirror.
dokari.gr