in ,

Στο πλευρό των επαγγελματιών ο Δερμιτζάκης, θα αναλάβει πρωτοβουλίες.

 

Συνάντηση με τον κυβερνητικό βουλευτή προέκυψε το μεσημέρι χθες με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της περιοχής του Μεραμπέλλου μετά την επίσκεψη του Κώστα Δερμιτζάκη στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

 

Οι επαγγελματίες ενημέρωσαν και προσωπικά τον ίδιο για το θέμα που έχει προκύψει εκθέτοντας του την άσχημη κατάσταση που υπάρχει στην γενικότερη εικόνα της αγοράς τονίζοντας ότι ήδη ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και δεν θα προσφέρει τίποτα ακόμα ένα μεγάλο κατάστημα.

 

Επέμειναν δε στην απόσυρση της τροπολογίας που είχε περάσει η προηγούμενη κυβέρνηση και αφορά τα πληθυσμιακά κριτήρια και το μέγεθος των καταστημάτων εντός πόλεων,  στην κυριολεξία στο πάρα πέντε, ζητώντας από τον βουλευτή της κυβέρνησης να στηρίξει το αίτημα τους.

 

Από την μεριά του ο κ. Δερμιτζάκης είπε ότι είναι πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, διευκρινίζοντας πως το θέμα που έχει προκύψει στην περιοχή έχει πανελλήνια εμβέλεια από την στιγμή που απασχολεί και τον εμπορικό κόσμο σε όλη σχεδόν την χώρα.

 

Έλαβε το ηχηρό μήνυμα των επαγγελματιών της περιοχής, παρόντες ήταν σύσσωμα σχεδόν τα Δ.Σ των εμπορικών συλλόγων Αγίου Νικολάου και Νεάπολης  και δεσμεύτηκε να το προωθήσει από το γραφείο του ενώ θα μεριμνήσει  αν χρειαστεί να γίνουν τελικά οι συναντήσεις των εκπροσώπων των επαγγελματιών με τα αντίστοιχα υπουργεία.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.