in , , , , ,

''Στον παράδεισο μιά βόλτα'', video

Κυκλοφόρησε και βρίσκεται σε όλα τα ενημερωμένα δισκοπωλεία ο πρώτος δίσκος του συντοπίτη μας Νίκου Σαπουντζακη από την Cobalt music με τίτλο «Νίκος Σαπουντζάκης ”Στον παράδεισο μιά βόλτα”»  

Είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Νίκου Σαπουντζάκη, σε στίχους και μουσική του ίδιου.

 Ο Νίκος Σαπουντζάκης στα 26 του χρόνια , πιό κατασταλαγμένος από ποτέ παρουσιάζει τα τραγούδια με το δικό του καθαρά ύφος. 

Από μπαλάντες μέχρι ατμοσφαιρικά ζεϊμπέκικα περιλαμβάνει ο δίσκος που δεν θα μπορούσε να μην έχει και το άρωμα της Κρήτης σε δύο τραγούδια, μιας και έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στα ανατολικά της μεγαλονήσου.  

Στον δίσκο συμμετέχει και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο ομώνυμο κομμάτι ”Στον παράδεισο μιά βολτα”  O Βασίλης Παπακωνσταντίνου με μία τεράστια μουσική καριέρα εμπιστεύθηκε τη φωνή του στο Νίκο Σαπουντζάκη και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους, σε ένα δυνατό ντουέτο. 

Άλλωστε ο ίδιος ο Νίκος έχει κάνει κοινές  εμφανίσεις με τον τεράστιο Βασίλη σε πολλές συναυλίες και άλλες ζωντανές μουσικές σκηνές, ενώ το γεγονός ότι δέχτηκε να συμμετάσχει στον πρώτο δίσκο του πολλά υποσχόμενου Νίκου, δείχνει ξεκάθαρα ότι εμπιστεύεται τον νεαρό δημιουργό – μουσικό – ερμηνευτή. 

Στον δίσκο του Νίκου συμμετέχουν επίσης ο Αργύρης Λούλατζης (που ανέλαβε και όλη την ενορχήστρωση), ο Γιώργος Ν. Ζερβάκης και ο Fabrizio Polengi.


ΘΑΝΟΣ Κ.