in , , , ,

Στον πάγο Δήμος και Λιμεναρχείο, "Δεν βοηθάνε στο κυκλοφοριακό" video – voice

«Θα μπορούσε η εικόνα του κυκλοφοριακού στην πόλη να ήταν καλύτερη αν όλοι οι φορείς και οι υπηρεσίες βοηθούσαν σε αυτό.» σχολίασε  ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός χρεώνοντας ξεκάθαρα στην διοίκηση  της παραλιακής ζώνης μια  μουδιασμένη στάση σε  ότι αφορά τους ελέγχους στους δρόμους που αγγίζουν την θάλασσα.
 
«Στο αστικό κέντρο με την παρουσία της αστυνομίας όπου και αυτή κάνει ότι μπορεί με τους λίγους αστυνομικούς που διαθέτει τα πάμε καλά και έχει φανεί η διαφορά. Δεν είναι όμως το ίδιο με την παραθαλάσσια ζώνη εκεί όπου το λιμεναρχείο δεν βοηθά όσο θα μπορούσε. Η συνεργασία με την λιμενική αρχή δεν είναι καλή και υπάρχει το παράδοξο την τόνωσης τελικών των δύο μέτρων και δύο σταθμών στην πόλη μέσα. Προσπαθούμε να πείσουμε τον λιμενάρχη να λειτουργήσει σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση όχι επειδή εμείς το θέλουμε μόνο αλλά στα πλαίσια της εφαρμογής των κείμενων διατάξεων στο πέταλο του λιμανιού.» είπε ο κ. Ζερβός τονίζοντας ότι δεν είναι δα και μεγάλη η απόσταση των έλεγχων που πρέπει να γίνονται.
 
«Είναι δεν είναι 500 μέτρα από το ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ έως το κτίριο του Επιμελητηρίου  και θα μπορούσε κάλλιστα με ένας τροχαίο του λιμενικού να ελέγχει τον δρόμο αυτό που συχνά δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα στην κυκλοφορία και ακόμα το κομμάτι από την γέφυρα έως το λιμάνι κομμάτι σημαντικό που χρειάζεται ενδιαφέρον από την λιμενική αρχή.
 
Η συνεργασία δυστυχώς δεν είναι αυτή που θα θέλαμε καθώς η τοποθέτηση των πλαστικών κώνων και κορδελών που χρησιμοποιεί η διοίκηση του λιμεναρχείο ώστε να μην γράφει κλείσεις και για να μην έρχεται σε αντίθεση   με τον πολίτη που δεν σέβεται τον συμπολίτη του πρώτα από όλα ενάντια στις διατάξεις του νόμου, και εκεί έχουμε ζητηματάκια.» είπε ακόμα ο κ. Ζερβός καλώντας επί της ουσίας την Λιμενική αρχή να κινηθεί παράλληλα με το κοινό συμφέρον της λειτουργίας της πόλης και όχι προς άλλη κατεύθυνση.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ