in , ,

Στον αέρα το επίσημο site του 1ου Agios Nikolaos Cliff Diving Show.

Στον αέρα είναι το επίσημο site του 1ου Agios Nikolaos Cliff Diving Show το οποίο μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση www.agiosnikolaoscliffdiving.gr και να περιηγηθείτε μέσα από ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον σε όλα τα νέα της μοναδικής αυτής διοργάνωσης  που θα γίνει την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου η λίμνη του Άγιου Νικολάου.
Ο ηλεκτρονικός τόπος της διοργάνωσης φιλοξενεί πολλές φωτογραφίες και βίντεο, όλα τα στοιχεία της γιορτής που θα γίνει στην πόλη καθώς και τα προφιλ των αθλητών και αθλητριών μελών της παγκόσμιας ομοσπονδίας Cliff Diving του  που θα βουτήξουν από τα 16 μέτρα του φυσικού βράχου της λίμνης στα πεντακάθαρα αλμυρά νερά της.
Στο site κυριαρχεί το χρονόμετρο της αντίστροφης μέτρησης ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για την έναρξη της γιορτής που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών και δεκάδων μέσων ενημέρωσης της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Ακόμα θα βρείτε πληροφορίες για την πόλη, την μεταφορά και την διαμονή σας ενώ φιλοξενούνται και πολλές φωτογραφίες από τους αγώνες κολύμβησης που γίνονταν στον πρώτο φυσικό κολυμβητήριο ης Κρήτης δεκάδες χρόνια πριν.