in

Στις φλόγες εργοστάσιο με στρώματα [PICS]

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου από τη φωτιά που ξέσπασε στην επιχείρηση με λευκά είδη και στρώματα των αδελφών Βατσινά στη Βιομηχανική Περιοχή της Τυλίσου, λίγο πριν τις 4:00 το μεσημέρι της Κυριακής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για την επιχείρηση των αδελφών Βατσινά και στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει περίπου 10 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία επιχειρούν τόσο στο σημείο της πυρκαγιάς όσο και περιμετρικά, με τους πυροσβέστες να δίνουν πραγματική «μάχη» με τις φλόγες, με σκοπό το μέτωπο να μην επεκταθεί και σε επικείμενες επιχειρήσεις και αποθήκες.

Για το λόγο αυτό, όχημα καθαρίζει την περιοχή γύρω από το κτήριο από ξερά χόρτα και κλαδιά.

Μέχρι στιγμής η καταστροφή και οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες για μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στην Κρήτη στα λευκά είδη και στρώματα.
Περίπου στις 6:00 το απόγευμα στο φλεγόμενο κτήριο έφτασε προληπτικά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ζητώντας από τους εργαζομένους να απομακρυνθούν από το σημείο, εξ’ αιτίας των καπνών.
Ενώ, έκδηλη είναι και η θλίψη των εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται έξω από το φλεγόμενο κτήριο, κλαίγοντας και βλέπουν τη δουλειά τους να παραδίδεται, κυριολεκτικά, στις φλόγες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο έφτασε, λίγα λεπτά μετά τις 6:00 το απόγευμα και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, αλλά, λίγο αργότερα και ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr