Menu
in ,

Στις ΗΠΑ έφτιαξαν κλιματιζόμενα σπίτια για…σκύλους!

Σε μια πρωτότυπη όσο και αναγκαία κίνηση προχώρησε η εταιρεία DogSpot, που προσφέρει σπίτια με κλιματισμό για τους τετράποδους φίλους, που ταλαιπωρούνται από τη ζέστη τους καλοκαιρινούς μήνες στις μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ.
Το DogSpot διαθέτει πλήρως κλιματιζόμενα και αεριζόμενα σπιτάκια όπου μπορούν να δροσίζονται τα κατοικίδια την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους τρώνε σε ένα εστιατόριο ή κάνουν μια γρήγορη βόλτα.
«Κάνει τόση ζέστη» δήλωσε η ιδρυτής της DogSpot Τζέλσι Μπράουνριτζ. «Αυτός είναι ο λόγος που επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στην Καλιφόρνια, τη Φλόριντα, τη Βόρεια και τη Νότια Καρολίνα».
Η υπηρεσία λειτουργεί όπως η Uber: οι ιδιοκτήτες σκυλιών, γατιών και άλλων τετραπόδων κατεβάζουν μια εφαρμογή για να «κλείσουν» ένα σπίτι για -το πολύ- ένα τέταρτο της ώρας.
Ο ιδιοκτήτης μπορεί να ξεκλειδώσει το σπιτάκι μέσω της εφαρμογής και να παρακολουθεί διαρκώς το κατοικίδιο μέσω μιας κάμερας web που υποστηρίζει η εφαρμογή.
Το κόστος είναι 30 σεντς το λεπτό ενώ η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 19.99 δολάρια.
Τα σπιτάκια αποστειρώνονται αυτόματα με υπεριώδεις ακτινοβολία και καθαρίζονται στο τέλος κάθε ημέρας. Το χειμώνα διαθέτουν και θερμαινόμενο δάπεδo.
gazzetta.gr

Leave a Reply

Exit mobile version