in ,

Στη φυλακή οι τρεις, ελεύθερη η μάνα για την υπόθεση κοκαΐνης

Στα δικαστήρια Ηρακλείου οδηγήθηκαν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση με το 1 κιλό κοκαϊνη. Συγκεκριμένα για κατοχή και διακίνηση κατηγορούνται μία μητέρα 60 ετών, τα δύο της παιδιά και ο γαμπρός της.
Οι τέσσερις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο. Μετά την απολογία τους οι 3 κρίθηκαν προφυλακιστέοι και η 60χρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Πως βρέθηκε η κοκαΐνη
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκε ο 43χρονος να κινείται με μοτοσικλέτα. Αφού ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο έλεγχός τους έβγαλε «λαβράκι» καθώς στον ίδιο και στη μοτοσικλέτα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 1.060 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πήραν το δρόμο για τα σπίτια των δραστών. Στο δρόμο εντόπισαν την 45χρονη στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 338 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.
neakriti.gr