in , , , ,

Στη Νεάπολη το Πανευρωπαϊκό;

Η πρόταση από διεθνείς κριτές που συμμετείχαν στην διοργάνωση που έγινε στη Νεάπολη για τον Ελληνικό ιχνηλάτη ώστε ο κυνηγητικός σύλλογος να αναλάβει την διοργάνωση των επόμενων πανευρωπαϊκών αγώνων, ήταν η καλύτερη αναγνώριση για τους διοργανωτές.  Από την μεριά του ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Νεάπολης Γιάννης Μηναδάκης χαρακτήρισε πρόκληση την πρόταση για την διοργάνωση πανευρωπαϊκών αντίστοιχων αγώνων στην περιοχή και είπε πως το θέμα θα το δουν άμεσα τα μέλη του Δ.Σ.
22 2 16 κυν συλ φωτο μανολης φωνιαδακης  3
«Ήταν ίσως το καλύτερο διήμερο αφιερωμένο στον Ελληνικό ιχνηλάτη που έχει ποτέ διεξαχθεί», ήταν το σχόλιο όσων έλαβαν μέρος στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κυνηγητικός Σύλλογος Νεάπολης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη της χώρας. Οι συμμετοχές ήταν δεκάδες από ολόκληρη την Κρήτη, ενώ το απαγορευτικό στα πλοία δεν επέτρεψε σε πολλούς άλλους να έλθουν από την υπόλοιπη χώρα.
22 2 16 κυν συλ φωτο μανολης φωνιαδακης  2 (1)
Τόσο το Σάββατο στον δημοτικό κήπο της πόλης όσο και την Κυριακή στον αγώνα που έγινε στα παράλια του Επάνω Μεραμπέλλου, η περιοχή έσφυζε από ζωή και κίνηση. Ο Δημοτικός κήπος της Νεάπολης για ακόμα μια φορά έγινε ένας ιδανικός στίβος για την αναγνώριση και την βράβευση των καλύτερων  σκυλιών στην συγκεκριμένη ράτσα με κριτές και διαγωνιζόμενους να διαπιστώνουν ότι τα σκυλιά βρίσκονται σε ένα άριστο επίπεδο και αυτό οφείλεται τόσο στην εξέλιξη της εκτροφής όσο και στην φροντίδα από τους ιδιοκτήτες τους.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ
 
Φωτο: Μανόλης Φωνιαδάκης