in ,

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μοτοσικλετιστής που ακρωτηριάστηκε, μετά από τροχαίο στη Σταλίδα

Διασωληνωμένος και σε καταστολή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Ηρακλείου, νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας άνδρας, μετά από τροχαίο με τη μηχανή του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Μάλιστα, τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που οι χειρουργοί του ΠΑΓΝΗ προχώρησαν σε ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού, κατά τη διάρκεια ενός πολύωρου χειρουργείου.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ελληνικής καταγωγής και ηλικίας 50 ετών.

Πως συνέβη το τροχαίο

Το τροχαίο συνέβη, περίπου, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν η μηχανή, την οποία οδηγούσε ο 50χρονος, συγκρούστηκε, υπό αδιευκρίνιστες αιτίες, με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο του ατυχήματος, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού, στο ύψος της Σταλίδας, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τον 50χρονο στο ΠΑΓΝΗ.

Ενώ, όπως ανέφερε ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Γιάννης Φανουργιάκης:

«Ο άνδρας διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, βαρύτατα τραυματισμένος στο αριστερό κάτω άκρο. Έπειτα, ο 50χρονος οδηγήθηκε στο χειρουργείο, όπου και υπεβλήθη σε ακρωτηριασμό.

Στη συνέχεια, περίπου στις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο άνδρας εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή».

(Φωτογραφία αρχείου)

neakriti.gr