in

Στη δημόσια τηλεόραση της Αυστρίας ο Περιφερειάρχης Κρήτης

«Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και με ενότητα αλλά και κοινή προσπάθεια όλων θα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση και την δύσκολη συγκυρία» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στη δημόσια τηλεόραση της Αυστρίας, ευχαριστώντας παράλληλα τον Αυστριακό Καγκελάριο κ. Φάιμαν για την στήριξη του στη Σύνοδο Κορυφής.
Ο κ. Αρναουτάκης έδωσε συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση της Αυστρίας ORF και στο δημοσιογράφο κ. Stöger που θα προβληθεί στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του ORF. Ο Περιφερειάρχης απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν τις συνέπειες της κρίσης στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό του νησιού, όπως επίσης την διαχείριση της ύφεσης από την Αυτοδιοίκηση.
Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι η Ελλάδα και η Κρήτη είναι ένας ασφαλής, ποιοτικός προορισμός και απήυθυνε πρόσκληση μέσω του Αυστριακού καναλιού να επισκεφθούν το νησί μας.
Παράλληλα ο Αυστριακός δημοσιογράφος πήρε σύντομες συνεντεύξεις για τον τουρισμό από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Μιχάλη Βαμιεδάκη, και για τον πρωτογενή τομέα από την Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη.
15-7-arnaoutakis-orf-2 15-7-arnaoutakis-orf-3