in , ,

Στην Σπάρτα Πράγας έστειλαν τους μισογύνηδες ποδοσφαιριστές να προπονούνται με…γυναίκες!

Προπόνηση με γυναίκες θα αναγκαστούν να κάνουν οι δύο ποδοσφαιριστές της Σπάρτα Πράγας που εξέφρασαν δημόσια την άποψη ότι οι κυρίες είναι μόνο για την κουζίνα!

Τώρα ο Τόμας Κούμπεκ και ο Λούκας Βάχα θα μάθουν… μπαλίτσα από γυναίκες, μήπως αλλάξουν και γνώμη για τη θέση που πρέπει να έχει το ασθενές, κατ’ αυτούς, φύλο στο ποδόσφαιρο,.

Η βοηθός διαιτητή του αγώνα με τη Μπρνο δεν είδε το οφσάιντ, το γκολ μέτρησε κανονικά και η Σπάρτα Πράγας ηττήθηκε,. Οι δύο ποδοσφαιριστές τα έβαλαν μαζί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας ότι θα ήταν καλύτερα να παραδώσει το σημαιάκι της και να πάει να πλύνει κανένα πιάτα.

Τόσο ο σύλλογος, όσο και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τσεχίας καταδίκασαν τη συμπεριφορά των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μετά τον σάλο που προκλήθηκε ανακάλεσαν τις δηλώσεις τους.

Η Σπάρτα, ωστόσο, αποφάσισε να τιμωρήσει τον Κούμπεκ και τον Βάχα με τρόπο παραδειγματικό. Και οι δύο θα κάνουν προπονήσεις με τη γυναικεία ομάδα για να διαπιστώσουν αν μπορούν οι γυναίκες και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Δεν τους χάλασε!

sdna.gr