in , , , ,

Στην πρόνοια ο "Σύγχρονος Δήμος"

Τις Υπηρεσίες Πρόνοιας του Δήμου μας, επισκέφτηκε ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Κουνενάκης, με Δημοτικούς Συμβούλους και υποψηφίους του Συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος».


Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν και τη μεγάλη τους προσφορά σε μια δύσκολη περίοδο για την κοινωνία μας, η οποία δοκιμάζεται με την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα. 
Όπως δήλωσε, ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Κουνενάκης: «Η Πρόνοια παρέχει σοβαρές Υπηρεσίες, στοχευμένες που μπορούν να στηρίξουν τις ευπαθείς ομάδες με συγκεκριμένο τρόπο. Βεβαίως, η Πρόνοια του Δήμου Αγίου Νικολάου λειτουργεί για όλο το Νομό και αυτό σημαίνει πρόσθετη επιβάρυνση, όπως αυτό προστάζει το ανθρωπιστικό καθήκον μας και αναδεικνύει την ανθρώπινη πλευρά της ζωής μας.» 
Αφού, τέλος, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την προσφορά τους και την ευαισθησία τους, τους ζήτησε να συνεχίσουν ώστε να μπορέσουν να δώσουν «θαλπωρή, αγάπη και ζεστασιά στον κόσμο που μας έχει ανάγκη στις κρίσιμες ώρες που διανύουμε».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»