in

Στην Περιφέρεια Κρήτης ο Δήμαρχος Ιεράπετρας για τα έργα

Την Περιφέρεια Κρήτης επισκέφτηκε την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, στο πλαίσιο επαφών του με τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αφορούν τον Δήμο Ιεράπετρας, την ολοκλήρωση υπό εκτέλεση έργων, καθώς και τον προγραμματισμό νέων στην πόλη και τις Τοπικές Κοινότητες.

Συγκεκριμένα, η χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά που έπληξε πρόσφατα την Τοπική Κοινότητα Μαλλών, η αποκατάσταση του γηπέδου Κουτσουρά στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού και η εντατικοποίηση των εργασιών, αναγκαίες παρεμβάσεις στα αλιευτικά καταφύγια, ο προγραμματισμός μεγάλων έργων στον τομέα της καθαριότητας, η αποκατάσταση δρόμων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας και άλλα τρέχοντα θέματα τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης με σκοπό μέσα από τον συντονισμό των δύο φορέων να προχωρήσουν οι εργασίες και κατά περίπτωση οι απαιτούμενες διαδικασίες υλοποίησης και ολοκλήρωσής τους.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος με αφορμή την εν λόγω συνάντηση « Η γόνιμη συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας καθίσταται άκρως αποτελεσματική και ουσιαστική για τον προγραμματισμό μεγάλων έργων και τη διαχείριση ζητημάτων της καθημερινότητας.
Στόχος μας για το Δήμο Ιεράπετρας εξακολουθεί να παραμένει η ένταξη νέων έργων και η αποτελεσματική διαχείριση προβλημάτων της καθημερινότητας, στόχοι την πραγματοποίηση των οποίων σε κάθε περίπτωση υποστηρίζει και η  εποικοδομητική συνεργασία με την Περιφέρεια» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.