in ,

Στην οικογένεια του ΑΛΜΥΡΟΥ

Το Δ.Σ του ΑΛΜΥΡΟΥ ενημερώνει με ανάρτηση του για την εκδήλωση κοπής της πίτας, την συνέλευση και τις εκλογές του σωματείου

Με την συμμετοχή αρκετών φίλων , μελών και των αθλητων μας ,διενεργήθηκε απόψε η ετήσια γενική συνέλευση, η διενέργεια εκλογών και η κοπή της πίτας του συλλόγου μας . Για τα αποτελέσματα των εκλογών ,θα σας ενημερωσουμε με νεότερη ανακοίνωση μας . Με την παρουσία τους μας τίμησε , ο αντιδήμαρχος πολιτισμού & αθλητισμού Χάρης Αλεξάκης και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κυρία Ελπινίκη Γιατζάκη .
Να ευχαριστήσουμε τον Παπα Σταύρο για την τέλεση του αγιασμού . Σήμερα με την διενέργεια των εκλογών ,έκλεισε ένας κύκλος συνεργασίας με δυο σημαντικούς, φίλους , συνεργάτες και ανθρώπους .
Θα ξεκινήσω από την πραγματικά Κυρία της παρέας την Νίκη Δρακωνάκη , που με απόλυτη σοβαρότητα , σεβασμό ,διαφάνεια και επιτυχία διατηρούσε το ταμείο του σωματείου και είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά χαιρόσουν να συνεργάζεσαι μαζί του .
Ο έτερος είναι ο απελθών γραμματέας Στέφανος Καρδάμης , ο οποίος με επαγγελματισμό και οργάνωση άψογη ,λειτουργούσε την γραμματεια . Είναι και οι δυο πραγματικές απώλειες για το σωματείο μας . Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά σας και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ζωή σας .
Τώρα να καλός ορίσουμε τα νέα μέλη που μπήκαν στο νέο ΔΣ με διάθεση και ενέργεια να βοηθήσουν και τους ευχόμαστε καλή δύναμη .

Για το τέλος είχαμε και εκπλήξεις ,με την τούρτα των γενεθλίων ,του αθλητή μας Νίκου Σκουλα που την ημέρα των γενεθλίων του ,κατέκτησε την τριτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων . Χρόνια πολλά Νίκο . 

Να ευχαριστήσουμε πολύ το Λασιθιωτικο φούρνο για τις δυο πολύ νόστιμες πίτες που μας πρόσφερε , τους ευχόμαστε καλές δουλειες . 


Τελειωνοντας να ευχαριστήσουμε εσας , τους μεγαλους πρωταγωνιστες , τους γονεις και φιλους μας που είστε συνέχεια δίπλα μας και στηρίζεται την κάθε προσπάθεια μας .


Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά και του χρόνου να ήμαστε όλοι καλά με υγεία .