in , ,

Στην κάλπη οι 102

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του συλλόγου των δικηγόρων του νομού θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή στη Νεάπολη, στην έδρα του συλλόγου του νομού.

 Τα 102 μέλη, ενεργοί δικηγόροι του νομού Λασιθίου, θα λάβουν 2 ψηφοδέλτια, ένα για υποψήφιο πρόεδρο και ένα για τα υποψίφια μέλη του Δ.Σ. 
Και φέτος όπως και στις τελευταίες  ανάλογες διαδικασίες δεν υπάρχουν παρατάξεις και έτσι οι δικηγόροι του νομού με ομόνοια και ομοψυχία αντιμετωπίζουν τα ζητήματα τους που είναι πολλά και δύσκολα και σίγουρα αυτά που τους ενώνουν είναι πιο πολλά από αυτά που τους χωρίζουν όπως επισημάνει ο νυν πρόεδρος και εκ νέου μοναδικός υποψήφιος Νίκος Παπαδάκης. Σε ότι αφορά τα μέλη από τα 8 που θα εκλεγούν οι υποψηφιότητες είναι 9.
 Η νέα θητεία του συμβουλίου θα είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια από την στιγμή που πλέον οι εκλογές θα γίνονται Δεκέμβριο και η θητεία του νέου συμβουλίου θα ξεκινά στις αρχές του νέου χρόνου με διάρκεια τα τρία χρόνια. Έτσι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν τον Δεκέμβρη του 2017 και το συμβούλιο που θα εκλεγεί θα έχει θητεία 3 χρόνια και 9 μήνες.
 Μαζί με τις εκλογές θα πραγματοποιηθούν και αυτές του ταμείου αλληλοβοήθειας των δικηγόρων του νομού.  
 Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 07.00 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής ενώ οι κάλπες, που θα έχουν στηθεί στη μεγάλη αίθουσα του Πρωτοδικείου Νεάπολης θα κλείσουν στις 19.00 το απόγευμα. 
ΘΑΝΟΣ Κ.