in

Στην Αθήνα Κάρλα Μπρούνι-Νικολά Σαρκοζί: Eξοδος σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο [PICS]

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το Σάββατο η Κάρλα Μπρούνι, η οποία επισκέφτηκε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.
Η τραγουδίστρια, που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ο άλμπουμ της με τίτλο «French Touch» στο Παλλάς σήμερα και αύριο, έχει έρθει στην Αθήνα με τον άνδρα της Νικολά Σαρκοζί.
Φορώντας ένα απλό μπλε μπλουζάκι, ένα τζιν και ένα ριγέ σακάκι, η Κάρλα Μπρούνι πόζαρε με τον επιχειρηματία Χρύσανθο Πανά, φορώντας μάλιστα ένα κόσμημα της Ελληνίδας σχεδιάστριας και γυναίκας του Έλενας Συράκα.


Σύμφωνα με πληροφορίες η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σιρκοζί μένουν σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, έτσι ώστε να κάνουν με ευκολία μικρές εξορμήσεις στην πρωτεύουσα.

A post shared by Zonars Athens® (@zonarsathens) on


Μάλιστα, η Ιταλογαλίδα καλλιτέχνις δημοσίευσε και ένα βιντεάκι στον λογαριασμό της στο Instagram, λέγοντας πως είναι τόσο χαρούμενη που βρίσκεται στην Αθήνα και που θα τραγουδίσει εδώ αύριο βράδυ, δίνοντας στο τέλος ένα γλυκό φιλί στην κάμερα.
Μεταξύ άλλων, η πρώην Πρώτη Κυρία δήλωσε πως αγαπάει πολύ την χώρα μας. Έτσι όταν της πρότεινε ο παραγωγός της, να ξεκινήσει την περιοδεία της από την Ελλάδα ενθουσιάστηκε. «Ο παραγωγός μου, είχε αυτή την ιδέα, την οποία και λάτρεψα. Έπαιξα σε πολλές χώρες στην τελευταία μου περιοδεία, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να πάω στην Αθήνα. Αισθάνομαι πολύ κοντά στην Ελλάδα», είπε η κ. Μπρούνι στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on


Πηγή:  iefimerida.gr