in

Στεφανάκης συναντά Κοζυράκη για καλή αρχή

Ενημερωτική συνάντηση Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γ. Στεφανάκη με την νέα Συντονίστρια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης  Μ. Κοζυράκη
 
Συνάντηση με τη νέα Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης  Μαρία Κοζυράκη είχε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης. Στη συνάντηση, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Ηράκλειο, ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης συνεχάρη την κα. Κοζυράκη με την ευκαιρία ανάληψης των νέων καθηκόντων της ως Συντονίστριας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της για την πρόοδο-ανάπτυξη του νησιού.
Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου πραγματοποίησε μια πρώτη ενημερωτική συζήτηση για όλα τα θέματα του ορεινού δήμου που άπτονται των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ζητώντας την στήριξη και εποικοδομητική  συνεργασία.
Η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης,  ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την επίσκεψη και την παραγωγική συζήτηση που έγινε αναφέροντας ότι οι υπηρεσίες και τα στελέχη της Αποκεντρωμένης θα είναι στη διάθεση και του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου για την αποτελεσματική αντιμετώπιση θεμάτων-προβλημάτων.